perjantai 20. toukokuuta 2022

Sotapäiväkirja 88

20.5.2022 perjantai

16.09

Tänään en avannut tietokonetta ennen kuin nyt. Tai no, tietokonehan se kännykkäkin nykyään on ja tuli sen kanssa keskimmäisen pojan vanhojen tansseja videoitua järkkärin lisäksi. Mukavat "humpat". Noin 60 paria oli salin lattialla. P:n jalat kulkivat tahdissa ja oli sattunut sopiva parikin.

19.45

Hitsasin käytetyn saunankiukaan ratkeamat. Jäi kerran yhdestä remontista romukuormaan pantavaksi, mutta "pelastin" sen varakiukaaksi. Luukusta puuttui lasi. Sen paikalle leikkasin loppuun sahatusta sirkkelinterästä umpipeiton jonka terän kiinityspultin reikä jäi keskelle luukua; hassu happiaukko savukaasuille.

Hesarissa oli nyt semmoinen otsikko, että itse artikkelia en kyennyt lukemaan: Venäläissotilaat raiskanneet jopa pikku vauvoja!

Ukrainan presidentti Zelenskyi sanoo viimeisimmässä puheessaan, että venäläisillä ei ole minkäänmoisia sotilaallisia tarkoitusperia enää hyökkäillä Ukrainassa, vain ja ainoastaan aiheuttaa mahdollisimman paljon murhia ja kaupunkien sekä kylien särkemistä. Donbassin alue on jo kauttaaltaan kivikaudessa eikä Mariuopolista ole jäljellä kuin rakennusten rangat, kuolleitten ruumiit ja eloonjääneiden tuska.

Tällaisten uutistenko jälkeen täytyisi edelleen katsella idän suuntaan toiveikkain mielin että sieltä sivistyksen aurinko joskus vielä nousee?

22.33

"Tutkijat" joita jokaiselle uutiskanavalle ja kohujulkaisuihin riittää kuin harakoita tunkioille, toppuuttelevat nyt jokaisella suunnalla, ettei paniikkia pidä lietsoa: Eei Venäjällä ole mitään aikeita Suomen tai Ruotsin nato-jäsenyyshakemuksen takia ruveta tänne päin tykkiensä piippuja suuntailemaan.

Sitten kuitenkin uutisoidaan mustin otsikoin, kuinka korkein mahdollinen sotilasprenikkaSaatana kertoo aikovansa järjestää rajojemme tuntumaan sotilasosastoja.

Parempiko lienee sitten odottaa vain viileänä kuin ihmiskalmo sairaalan kylmiössä obduktioteknikon puukkoa ja sitä seuraavaa patologin toimenpiteitä?

Mitä menetettävää on vuosiin enää ollut Moskovan Ikälopuilla Saatanoilla, jotka elämänsä loppupuolen kliimaksin kokeakseen aloittivat Teurastussodan Ukrainan siviilien keskuudessa?

Jos he kuuluvat kaikki siihen kängiin, joka Venäjän Roistovaltion ydinaseiden koodisalkkua pitelee ja lopulta sen näppäinyhdistelmän käyttämisestä päättää, niin eikö Ukrainassa tapahtuva tappaminen ja tuhoaminen ole vain puoliaika ennen välähdyksen verran kestävää päänäytöstä? 

Tämä kaikkihan alkoi Jeltsinin viimeisestä kättelystä ja sitä seuranneista Kaukasuksen sodista ja kronologisesti ruudukoituna on menty kuten käsikirjoitukseen on hahmoteltu. 

Ukrainaan tehdyn invaasion lopputuloksella ei ole ollut näissä suunnitelmissa mitään väliä. Samanlaisia hautaan kaatuvia ikäloppuja sotakaakkeja Kremlin saatanat olisivat joka tapauksessa heidän kannaltaan onnistuneelta vaikuttavan alkunäytöksen jälkeenkin olleet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti