keskiviikko 4. toukokuuta 2022

Sotapäiväkirja 71

4.5.2022 keskiviikko

05.17

Hieno olisi aamu jollei  2490 kilometrin piästä nouseva verenpunainen varjo lankeaisi kaiken ylle. Tarkistin Mapsista Unimäki-Mariuopoli välisen matkan miärän. Linnuntietä on tietenkin huomattavasti lyhyempi matka.

Tuo "varjo", joka siellä tapahtuvista raakuuksista johtuen tänne saakka ulettuu, tuntuu nousevan kuitenkin teerien kukeruksen valtaamalta läheiseltä Karisuolta.

Kuinkahan suuri jousikoipien pataljoona lie mökin ympärillä yöllä ollutkaan kun eilen satanut lumi oli niiden vuppasijoiden jälkiä täynnä. Muutama juoksenteli vielä kaivonkorvelta karkuun kun laskin Vinhan pihalle.

Teerien kukerrusta kuuluu tällen aamullen joka suunnalta.

07.45

Uunia lämmitetty, puuro syöty, lähden rantteelle.

13.20

Menipä etukoivet kipeiksi kun olkapiäsäryt "valuivat" käsittämään koko raajojen pituuden. Piti lopettaa pölökkyjen pieksäntä niin otti muutenkin voimille. Aika monta tuntiahan tuolla yhtäsoittoo olin. Syön nyt kirjolohikeiton ja alan vähäksi aikaa pätkälleen. Pitänee ottaa särkytablettikin.

15.45

Nämä minun pikkutorkut tiijettään! Kaksi tuntia meni että hujahti unten mailla. Oli siinä ja siinä, että ylös sohvalta piäsin kun jäykistyivä paikat sykkyrässä kytröttäessä. 

Västäräkit ilmestyivät.

Hanhiparvi lensi Keyrityn suuntaan, laskeutuivat luultavasti Karilahdelle. Karipuronsuulla lienee jo pitkälte sulaa. Joutsenet siellä ovat honkottaneet jo aiemmin.

20.47

Uutisissa  ukrainalaisista, Venäjän Teurastaja-armeijan raiskausten uhreiksi joutuneista ja psykologia, joka heitä yrittää auttaa;  nuorin autettava 12 v.! 

En voinut itkemättä katsoa itkevää psykologia jota haastateltiin.

Venäläisraukat harastavat raiskaussessioita porukassa ja naamiot päässä. Etsivät nuoria tyttöjä kaupungeista ja kylistä ja pakottavat lähiomaiset katsomaan tuota raukkamaista, järjestelmällistä väkivaltaa. Miten ne saavat raiskaavat kyrpänsä seisomaankin!? Moskovan Saatanan valtiollisella reseptillä toimitetuilla pervitiinillä ja Viagralla vodkalla alas huuhdeltuina luultavasti.

Nousee yhä suurempi viha tuota inhaa itää kohti joka puolella. Kohta varmaan joku harkitsee lännessäkin ydinlatausterveisten lähettämistä Kremliin.

On kyllä avuton olo kun mitään ei voi tehdä, kirota täällä vain itsekseen ja surra.

Nyt Venäjällä on aloitettu kampanja siitä, että Suomen armeija varustaa itärajaa panssarikolonnilla. Video, joka on kuvattu tavallisiin sotaharjoituksiin valmistautuvasta armeijastamme, kiertää siellä valtiollisilla kanavilla ja väittää tietenkin meidän valmistautuvan hyökkäämään rajan ylitse. Tämä tällainen propaganda tietää sitä, että siellä pohjustetaan omaa mahdollista hyökkäystä tähän suuntaan ennen kuin Natoon ehditään liittyä.

22.03

"Kaikki viisi elämän perustavaa emästä ovat nyt löytyneet maapallolle iskeytyneistä avaruuden kivistä", kertoo tiedeuutisen otsikko. Juttu kannatta lukea kokonaan. Se löytyy sekä Hesarista että Ylen uutisista, varmaan monista nuistakin lehdistä ja luultavasti vielä tarkemmin selostettuna tiedealan julkaisuista.

Pitäisköhän hautausrituaaleihin mullansirottelun sijaan varatakin kivimurskaa ja vaihtaa  kaava "muasta sinä olet tullut..." sanoihin Avaruuskivien mukana tänne olet pölähtänyt etkä ikunaan enää takaisin iärettömyyksiin piäse!

Lopuksi laulettaisiin vaikka tango Satumaa taivaittenkoti-haaveilujen sijaan. Sen sanat,  satumaisesta nimestään huolimatta, osuvat paremmin lajimme elämään kuin yksikään olemattomuuksista lorsaava virsi.

Haaveilemassa tiällä vaen käydään, muanpovesa toinen pimeytemme odottaa.

Miellytävämpi paikka kohtu, oli se ensimmäinen pimeytemme josta pois pukkautuessamme koimme ekatraumamme. 

Maanpovesta jos pois kaivellaan, ei se enää itseämme kosketa, eikä se satu. Emme ole enää olemassa ja sillä selevä senkin apina!

Katsokaa nyt, uskovaiset ihmiset, kuinka Kremlin sylikoira patriarkka Kirill ("Putinin alttaripoika") joikuaa kirkkonsa kullitettujen kupolien alla, että Moskovan Saatana on jumalan valittu; taivaanlahja Venäjän paljon kärsineelle kansalle! 

Voe saatananperkeleenhelevetti!

Alan jälleen nukkumaan samankaltaisten toiveiden kainaloon kuin aiempinakin iltoina Venäjän Teurastussodan aikana: Moskovan Saatanoille kätyreineen muurahaishappoa nivusiin, novitsok-hermomyrkkyä neniin ja silimät puhki heinähangon piikeillä! Heidän lapsilleen sama kohtalo kuin Ukrainan lapsille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti