maanantai 7. maaliskuuta 2022

Sotapäiväkirja 13

7.3.2022 maanantai

05.30

Unessa kahlasin suo-ojissa ja viljapelloilla. Metsä takana paloi. Olin menossa sitä pakoon. Savu laskeutui paksuna mattona maisemaan, yskitti.

6.45

Jos yritetään ymmärtää Putinrotan kaltaisen lajimme edustajan nykyisin toimiin johtanutta kehitystä ei ehkä olekaan relevanttia nojata ihmislajin ihmisenä olemisen olemassaolon historiaan. On mentävä kauemmes, aina sinne saakka, kun olimme vielä viidakossa jossa reviiritaistelut olivat tarpeellisia lajin evoluutiokokeilun kehityksessä. Kun lajimme aivot olivat vielä herneen kokoiset.

Putinrotta on nyt vain yksi lajimme paise, jonka kohdalla tuo joukoissamme (geeniemme muistipankissa) iäti piilotteleva, villi ominaisuuis puhkesi kukkaan. Tätänykyä pahin on ollut alAssad joka vielä elää.

Kun Putinrotta itse kirjoittaa esseitä tai pitää puheita sotaanlähdön syistä, hänelle historia on  omintakeisesti tulkittua, sekasotuista keppihevostelua.

Putinrotan aivojen viidakkomoodi on oikeasti pääasia (sic!) josta käyttäytymisensä syitä voisi yrittää hahmotella.

"Rajoittamaton yksinvalta näyttää sokaisseen Putinin", sanoi se irlantilainen neurotieteilijä haastattelussa, mutta jos valta onkin sokaissut, niin takana täytyy olla muitakin aivojen ominaisuuksia ja siksi viidakonperintö on ratkaiseva tekijä. Sataprosenttinen säälimättömyys on todiste jos mikä. 

Eivät nykyisinkään luonnon ehdoilla elävät sääliä tunne. Ne eivät pärjäisi päivääkään sellaisen kanssa muualla kuin Kamala luonto sarjiksessa. Mutta harvoin mikään muu laji huvikseen tappaa. Ei edes minkki vaikka niin väitetään.

09.20

Kirkko, kirkot; uskonnot niiden polttoaineena ovat aina harrastaneet disinformaatiota. Niiden disinfomaation lähde ei lopeta koskaan pulppuamasta sillä valheensuonella ei ole rajallista astiaa joka voisi loppua. Aina syntyy uusia lähteitä kun syntyy uusia lapsia, pappeja ja saarnaajia.

Jos uskontojen sijaan lajimme olisi kerennyt käyttää aivojaan ajoissa evoluutioprosessin ymmärtämiseen (so. sivistyksen kehittymiseen), eivät alkukantaiset voimat olisi ajaneet ohitse tuulesta temmattuine disinformaatio-opinkappaleineen. 

Tieteen syntyprosessi on aina hitaampi. Uskonnot ja uskomukset ajavat alkukantaisilla voimillaan molemmilta puolilta eteen. Niiden rekien vetäjinä toimii myös politiikan hevosia joita leninit, trumpit ja halla-ahot yrittävät vängätä omille raiteilleen.

Voihan se olla, että jumal-järjettömyyskin kuuluu evoluutiokokeiluun. Jos se onkin se "meteoriitti", joka lajimme päivät päättää koska järjenkehitys, äly ja tiede  ei riittänyt sittenkään?

Jumalaa ei ole, mutta kirkko murjoo väenvängällä mustaa valhettaan valkoiseksi vuosituhannesta toiseen.

Tämän koskaan ohittamattoman valheen vuoksi syntyy aina vain putinrottia, trumppeja, hitlereitä, polpoteja, iljongeja, ajatollaheita jne. jne. jne. Ne hirviöt eivät neitseestä siinny ja valheen ympärille kasvaa aina vain paksumpi kannattajien kerros tavallisista ihmisistä joille ei ajattelun uskallusta ole aivoihin asettunut.

Siksi valhe menestyy pamppujen tukemana myös tyrannien propagandassa; kirkko on oppinsa perille saatellut.

13.45

HS:n kuvateksti: Krasnodarissa ortodoksipappi siunasi auton, johon oli teipattu Z-kirjain.

Lehtikuvassa lihava pappi siunaamassa autoa ja leikkelemässä ja liimaamassa hyökkäävän ja sotaan syyllisen valtion sotatunnusta auton sivulasiin! Voiko kornimpia kuvia tuo rikollisten aloittama sota vielä tuottaa!

Niin ne olivat suomalaiset papitkin siunaamassa lähteviä solttuja toisen maailmansodan jatkonäytöksessä. Isäni kertoi, että kun he olivat lähdössä Limingasta ja Oulusta rintamalle, oli ensin valatilaisuus (3 kk:n koulutus takana) ja sitten jumalanpalvelus jossa pappi oli siunannut, Hitlerin nimen mainiten, poikaset rintamalle tapettaviksi.

Ei yhtään pelastavaa enkeliä, jeesusta tai jumalaa isän sotaretkellä ollut apuun liidellyt. Kun kranaatti paiskautui vastapuolelta, ei sitä näkymätön käsi ilmasta kopannut ja nakannut takaisin vaan kyllä se siihen  lähelle räiskähti ja silpoi kohdalle sattuneet makaronilaatikkotarpeiksi.

Missä luuraavat uskovaisten hyvät ja kaikkivaltiaat jumalat nyt, kun Ukrainassa pannaan lapsia lihoiksi äysillä elävän Moskovan Saatanan käskystä?

Virsikirja kädessä ne papit nykyäänkin alokkaiden valatilaisuuksiin tulevat loilotuttamaan jumalanlinnaansa eikä kukaan sitä kyseenalaista. Pakkokuunteluttavat niilläkin, joille se valhe pahaa tekee.

Tuon pahaatekevän pakkokuuntelun pahoinvoinnin tiedän kun hautajaisiin täytyy osallistua ja raamattuhemmo astelee hartaana paikalle toistamaan tuhansia vuosia vanhoja kirkkojen valheita.

Olla paikalla kunnioittaakseen valheenvallassaolijoita! Enemmistön tyranniaa, vai mitä Björn Wahlroos. (Kun  "Nalle" kirjoitti enemmistön tyranniasta hän osoitti verikynällään köyhien massan suuntaan.)

Jos nyt Putinrotta alkaa vyöryttää pikkurottiensa armeijaa rajan ylitse, ovat papit etukenossa siunaamassa vastaanpanijoitamme kuolemaan. 

Sellaisen siunailun sallimisesta täytyisi demokratiassa luopua. Demokratiaan ei kuulu valheen ylläpito. Ei edes sen vuoksi, että tuo valhe on vanha traditio ja sitä itseään on kunnioitettava.

Mitä me silloin olemme valmiita kunnioittamaan jos kunnioitamme valhetta?

Taluttakaa se jumala tai jeesus näkyville niin katsotaan sitten, kun ne on nykylaittein lävitsevalaistu ja tutkittu, että mitä ne ovat. 

Kaksi on tässä kysymystä joiden välillä täytyisi jo aikuisiässä olevan ihmislajin valinta osata tehdä. Valhe vai totuus=tarinat vai tiede?

Tarjahalonenraukkakin liittyi kirkkoon kun valittiin presidentiksi vaikka mitään kirkollisia perinteitä ei omannut. Hän valitsi tarinat eli valheen vain koska virka velvoitti. Eikä nykyinen Sauliniinistörukka ole Tarjaa parempi. Harras ilme kasvoille jumittuu kun kirkkoon suitsutettavaksi astelee.

22.45

Tämä päivä on ollut masennusta ihon alle työntävä. Vituttaa niin, että tekee mieli haukkua koko valehteleva ihmislaji suohon.

Kuvat ja uutiset Ukrainan rintamalta ovat raastavia. Ennen en koskaan ole tällaista vihaakaan tuntenut vaikka olen oksennellut eläissäni jo niin monen sodan veristen kasvojen äärellä etänä. 

Alakouluikäisenä Amerikan sytyttämä Vietnamin sota oli mieleenpainuva napalmin polttamien lasten kuvien takia. Sitten ovat olleet kymmenet selostukset Afrikan eri osissa tapahtuneista sodista, Lähi-Idän hirvittävyydet ja Kaukasuksen murharetket. Kaikki ne ovat tulleet uniini isäni sotakertomusten lisäksi joita kuuntelin jo, kun polvella keikuin.

Ensimmäisen ja toisen maailmansodan historia on koko ajan kulkenut kirjoina lukevan minäni mukana ja vahvistanut edelleen sen, mihin kaikkeen lajimme älykkäistä aivoistaan huolimatta, tai juuri siksi, kykenee.

Nyt käynnissä oleva Ukrainan sota on tähän astisen elämäni sotien kliimaksi koska se nostaa silmieni eteen sen tosiasian, että nyt myös omat lapseni ja lastenlapseni voivat joutua rintamille murhattavaksi.

Miten kaikki ne sodista kertovat toimittajat ovat selvinneet ja selviävät? Entä vapaaehtoiset avustustyöntekijät, lääkäsrit, hoitajat jne.?

En tiedä.

Tämä sota-aika painaa sellaisenkin ihmisen maanrakoon joka ei edes konkreettisesti sotaan kosketuksissa ole.

Vihako on ainoa, joka järjen päässä voi säilyttää?

Nähdä unta, kuinka on mukana hirttämässä sotaan syyllistä. Se on hermosärkytabletti vihaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti