perjantai 17. kesäkuuta 2022

Sotapäiväkirja 115

17.6.2022 perjantai

21.53

Tänään ei ole ehtinyt juuri istahtamaankaan joten jäi kirjoittamisetkin vähälle. 

Moskovan Saatana on kuitenkin pitänyt "uransa huonoimma puheen Pietarin talousforumissa...", raportoi Pekka Hakala Hesarissa. 

En osaa ihmetellä kyseisen sarvipääperkeleen puheen mitäänsanomattomuutta sillä kyllä tälle vaikeasti psykopatiavammaisellekin alkaa valjeta, mihin hirmuisiin tekoihin tuli ruvettua, ja kun tajuaa huomisensa mahdottomuuden elää ja hengittää kun Suuri Isänmaallinen Teurastussota loppuu: Ei löydy sukupolvemme hirviölle nurkkausta jonne tällä pyöreällä pallolla piiloutuisi.

Teurastussodan alla elävä Ukraina oli saanut muiden eurooppalaisten johtajien poistuttua vieraan Britanniasta kun takkutukka Boris pölähti Zelenskyin pakeille Kiovaan. Asianaan tällä koronajuhlijalla on ukrainalaissotilaiden koulutus lyhyesti uutista referoidakseni.

Jos nämä lukuisat vierailut eivät ala pian näkyä paukkuvien materiaalien tulvana Moskovan saatanoiden särkemillä rintamilla, niin sitten toivo alkaa hiipua monessa kylässä ja kaupungissa.

Puuttuu enää, että USAn Air Force One laskeutuu jylisten Kiovan lentokentälle ja sen kyljestä asvaltille lasketuilta rappusilta vilkuttaa kovasti jo hauraalta vaikuttava vanha mies, Joe Biden.

Uskaltaisivatkohan ne Ukrainan ilmatilaan lentää lainkaan?

"Totalitaaristen liikkeiden organisaation ylin kerros on Johtajaa ympäröivä lähipiiri", sanoo Hannah Arendt ja tänäänkin tämän kängin pari "merkittävintä" jäsentä, Venäjän UlkoministeriSaatana ja entinen Venäjän MarionettihallitsijaSaatana ovat toistaneet lauseita, jotka heidän lausuttavakseen on muistilappuihin kyrillisin kirjaimin veistetty. "Me emme ole hyökänneet Ukrainaan. Olemme aloittaneet siellä pelkästään pienen erikoisoperaation..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti