maanantai 25. huhtikuuta 2022

Sotapäiväkirja 62

25.4.2022 muanantae

05.24

Aurinko näkyy jo taimikoiden takaa. Pakkasta 5°. 

Teeriä ruokinnan takana puissa. Lähtivät kiivaasseen lentoon kun menin kuselle. Vinha ryntäsi hankikannolla perään. Kerkesin kuulla katveessa vielä ollessani jonkun vanhimman uroksen teräviä suhahteluja. 

Yöllä heräsin pariin otteeseen aaltomaisiin päänsärkytuntemuksiin. Onkohan ne vielä koronan jälkitauteihin luettavia kouraisuja vai ihan omiin, ainaisiin piänsärkytaipumuksiin kuuluvia? Samapa tuo vaikka erilaisen tuntuisia olivatkin. Ikääntymisen myötä kaikki muuttuu, särytkin.

07.07

Macron jatkaa Ranskan pressana. Iärioikeisto jäi jälleen hautomaan jytkymunaansa josta voipi vielä kuoriutua yksi eurooppalaisista vitsauksistamme jos ranskikset eivät pidä varaansa. Silimälläpiettävä samojen iärilaitojen jellukoiden suhteen olisi ehdottoman tärkeää kaikkien eurooppalaisten maiden kohdalla. Niitä ei pidä piästee ketjuuntumaan enää yhtään tiiviimpiin kanssakäymisiin. Korona-aikana ne ovat olleet ainakin näkyviltä osiltaan varsin hissukseen, mutta perkeleistä ei koskaan voi olla varma mistä ne esiin änkeävät.

Ruotsin iäriryhmittymien provosoimat uusimmat mellakat ovat yksi esimerkki niiden aikeista. 

Suomessa näyttää sillä rintamalla tällä erää valjulta johtohenkilöidensä tapaan, mutta hailakoiden kasvojen vienokin punoituksen lisäys on yksi merkki jota kannattaa tarkkailla. Tyynissä vesissä hirviöt kutevat, onhan se aina nähty.

17.45

Ottipas voimille puiden kaatamiset. Kolme koivua ja kolme mäntyä uhrasin seuraavan lämmityskauden jumalille. Eivät olleet kuin vajaan kuution puita, että monta on vielä nurittava. Pätkin rungot sopiviksi ja pulkkasin ne lähelle tietä kun sohjolunta vielä liukualustana riittää.

Sauna lämpiämässä. 

Mitähän olisi mieltä Erkki Tuomiojasta ja hänen Nato-mielipiteistään? 

Ei minun tarvitse tietysti mieltä mitään olla koska mielipide-tavaraa kyllä jokaisen uutisen jälkeen ajavat jotkut rekkakuormittain ja katujyrällä tiivistävät.

Tuomioja ja Anna Kontula taitavat olla tällä hetkellä miltei ainoat tunnetuimmat Natovastustajat. Jos vain jaksavat, toivottavaa olisi, että pitävät myös ääntä sillä jos soraääniä ei ole, jäävät jäsenyyden ne ikävimmäjt puolet tutkimatta ja siten myös valmistautuminen niihin puolitiehen. Tai jopa kokonaan huomimoimatta.

Natojäsenyys ei missään nimessä ole lähikaupan namikarkkia eikä amerikkalaisten kompiaisten imeskelyä kunhan ja jos jäseneksi päädytään. 

Hakuprosessi on hirvittävän vaarallista aikaa, sen luultavasti useimmat tavallisetkin kansalaiset tajuavat jos muuten pimeydessä vaeltavatkin. Kaikkihan eivät aiheesta edes välitä.

20.25

Jos osaisin piirtää karikatyyrejä tekisin Moskovan Saatanalle punaisen nenän ja klovnin vaatteet sillä hän on kuulemma "hyvin hyvin vihainen" taistelulaiva Moskvan upottamisesta. Nasse setään viittaan jos joku sen Loiron hahmon vielä muistaa.

Toi Moskovan Saatana, jonka vaihdoin Putinrottaa markkeeraamaan sattuukin nyt kohilleen kun sillä on se Saatana kakkonen-ohjuskin jota uhmaa huokuen koekäyttivät kuin Pohjois Korea omiaan.

Öljyvarastoja roihuaa nyt molemmin puolin sotivien maiden rajaa. Kyllä ilmastokin kiittää Moskovan suuntaan oikein otsaa taivaankansiin kopsutellen, perkele!

On ruvettava pätkälleen, väsyttää vietävästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti