sunnuntai 24. huhtikuuta 2022

Sotapäiväkirja 61

24.4.2022 sunnuntai

05.16

Heräsin unesta teloituskomppanian kiväärinsuiden edessä.

Olen lupaillut itselleni, että kirjoitan tätä sotapvkirjaa niin kauan kunnes sota Ukrainassa päättyy. Itsellelupauksilla ei sikäli ole merkitystä, että jos vaikka ne rikkookin, kukaan ei asiassa mitään menetä. Näitä sepustuksia ilmankin maailma teutaroi teutarointejaan kuten ennenkin. Näillä ei Moskovan Saatanan sotaankaan vaikutusta ole.

Sen sijaan Moskovan Saatanan lupausten rikkomisella on ollut koko ajan merkityksensä. Siitä on tullut sääntö joka koskettaa kaikkia ja kaikkea tällä planeetalla.

Moskovassa eletään käänteismaailmassa eikä se mikään Liisan ihmemaa ole.

Joka aamu kun avaan uutiskanavat, toivon löytäväni riemua tiukkuvat otsikot jotka kertovat Moskovan Saatanan räjähtänen kappaleiksi tai ihan miten muuten vain päässeen hengestään. Mussoliinin lopun kaltainen valokuva olisi parasta mitä nyt voisivat sen Perkeleen kuolemasta kertovien uutislehtien sivuille painattaa.

07.47

Puutarhuri heräsi. Oli nähnyt painajaisessa, kuinka Moskovan Saatana ajoi mummolan pihaan, pysäköi avoautonsa lehtikuusen alla olevan "Mummila"-kyltin viereen ja samassa joku sanoi Puutarhurille, että elä kato sitten tuota Saatanaa silimmiin muuten se naulitsee sinut katseellaan...

08.37

Haudutin kauramannapuuron. G ja P nukkuvat vielä eivätkä varmaan herääkään ennen kuin iltapäivällä sillä menivät vielä puolenyön jälkeen pelaamaan "yökorista" Lyseon kentälle. Ihmettelin kyllä, että näkeekö siellä, mutta kyllä kuulema näkee kun on hyvä valaistus. Moneltako lie tulleet, en kuullut.

09.35

Lähden tästä Um. Huolettaa ensi talven lämmityspuiden teko. Suurin osa, 14 kuutiota, huojuu vielä keväistä mahlaa ja pihkaa tiukkivina puina metsässä. Pakko on alkaa läheltä tietä katselemaan vaikka vänkyräisimpiä petäjiä pataan pantavaksi kun en jaksa pelkin käsivoimin kauempaa raahata. Tuulenkaatojakaan ei enää tienvarsilta muutamaa runkoa enempää löydy. Eikä ole varoja, että ostaisi polttopuut valmiina kun jo irtokuutio maksaa 60€ kaupungin alueen toimittajilla. (Irtokuutio on yhtä kuin 0,5-0,7 kiintoa!)

21.09

Olin puolilta päivin täällä Um. Lumesta sula tie kantoi ihan hyvin ajaa, vain parissa paikassa lieju lätkysi alustaan. Routaa kun ei ollut niin kuivuminen alkaa nopeasti.

Lämmitin uunia ja nyt täällä tarkenee. Saunassakin kävin jo.

Jääkaapin "liekinheittimestä" oli jäänyt poppa sammuttamatta, mutta ei se mittään, olihan siellä keijuarasioita 2 ja valmiskeittoja 4 ja marjoja pari rasiallista. Jos muistan oikein, puolisuurella liekillä pullontäysi kaasua riittää pariksi kuukaudeksi. Eihän se ole kuin vähän suurempi liekki sytkäristä.

Kyyhkyset huuhuttelivat jo parillakin kantilla tätä maapalaani. Montakohan täällä pesinyttä viime kesäistä on selvinnyt muuttomatkoistaan Ranskaan, tai minne ne nyt sitten muuttavatkaan? Ranska tuli nyt vain jostain syystä ensiksi mieleen. Vai tuliko se siksi kun siellä oli tänään toinen presidentinvaalikierros? 

Toivottavasti se Seinen vaaleankolho "kyyhky" Marine le Penis ei voita! Mielipiteeni ei ole sidoksissa sukupuoleen; en kärsi misogyniasta, mutta koska tunnistan maailmanrauhalle vaaralliset tyypit, valitsen puoleni sen mukaisesti.

Tällä hetkellä Macronin etumatka 58,2%. Eikä se toinen enää voi voittaa. Edes tämä meni niin oikein kuin vain valtataisteluissa yleensä mennä.

Aamupvllä tullessa radiosta tuli "Kuuden ikäinen". Se toi tuskaiset mielikuvat siitä, mitä ukrainalaiset kuudenikäiset (kaikenikäiset) joutuvat kokemaan!

Pitäis ruveta nukkumaan. Huomenna kyykistelen m.sahan kanssa puiden juurilla. Lunta on paikoin sen verran, että kenkienvarsista sisään männöö.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti