lauantai 9. huhtikuuta 2022

Sotapäiväkirja 46

9.4.2022 lauantai

06.47 luin ensimmäiset uutiset tabletilta.

Eilen Kramatorskin rautatieasemalle ammuttujen tozka-ohjusten uhriluku on tarkentunut 50 kuolleeseen ja n. 300 loukkaantumiseen. Suurelta osalta loukkaantuneista puuttuu jalkoja ja käsiä ja niiden  nopea hoito lienee niissä oloissa mahdotonta, joten henkensä heittäneitä tulee jatkossa lisää. Lapsiuhrien lukumäärää ei ole voitu tarkkaan vielä kertoa, mutta heitäkin on joukossa useita.

09.23

Piimäpurkin kyljessä oleva julistus kertoo jokainen päivä juojilleen silkkaa valheellista propagandaansa. Tai siis kyllähän teksti on suurinpiirtein oikein mitä purkin materiaaliin tulee, mutta se, mihin sillä tähdätään, ei kaikille avaudu.

Panisin ihmiset kyllä ajattelemaan, mutta miten?

12.34

Lännen media 9.4.22

"Euroopan parlamentin varapuhemies Heidi Hautala näki varhaisessa vaiheessa Venäjän opposition tukahduttamisen ja "ansaitsi" tuestaan ihmisoikeuspuolustajille porttikiellon Putinilta. Venäjästä tuli hänelle vaikeampi seurata. Europarlamentin vastuutehtävien lomassa Hautala kritisoi kotimaan politiikan suomettumisen hetkiä: Fortumia ja Fennovoimaa, Lipposta ja Ahoa sekä poliittisen eliitin pitkäaikaista väärää tilannekuvaa Venäjän energia-aseesta."

Meillä siis oli ainakin yksi Hautala, jonka Venäjänäkemyksiä olisi tullut kuunnella kaikessa siinä, mikä sitoi valtioita entistä tiukemmin taloudellisilla liimoilla toistensa kuvioihin. Öljy. hiili, kaasu ja Hanhikivi olisi pitänyt kellauttaa neuvottelupöytiin viimeistään 2014 Krimin miehityksen tapahduttua ja ajatella enstex.

Mutta niin vain kuunneltiin lipposia ja ahoja ja niiden kaunankikkareiden sävyttämiä puheita, ei sellaisten ihmisten, jotka ovat lukeneet ja tutkineet muutakin kuin talousoppaita ja omia puolueohjelmiaan. Ja kuten Hautala, olleet syvässä yhteydessä vainottuun venäläisoppositioon.

Jos talous- ym, pakotteet olisi EU:n ja Yhdysvaltain voimin asetettu Venäjälle koko voimassaan Krimin miehityksen jälkeen, voisi tilanne olla kokonaan toinen. Hyökkäyssotaa Ukrainaan ei luultavasti olisi tullut. Ja varsinkin, jos Ukrainasta näinä vuosina olisi tullut EU:n jäsen ja Nato-ovikin alkanut raottua.

Jossittelua. Juu, mutta sitä harrastavat nyt viisaatkin. Mehän täällä, joilla mitään virkaa ei maailmanmenoon ole, on tiedetty nämä asiat Moskovan Saatanan osalta aikoja sitten jo. Meillä on ollut kuudesaisti, se häntäluuvaisto turruttamatta.

19.33

Paavi Lipponen (ynnä kaikki eurooppalaiset samanmoiset tyypit kuten Saksan Gerhard Schröder)) luki aivan vääriä profeettoja. Sen olisi pitänyt lukea, tukea ja eritoten kuunnella Anna Politkovskajaa, Boris Nemtsovia, Venäjän Memorial-järjestöä ja kymmeniä muita venäläisiä toisinajattelijoita joilla olisi ollut parhaat tiedot siitä, mihin naapurimaata Jeltsinin jälkeen maihinnoususaappaisiin astuneen Moskovan Saatanan johdolla alusta alkaen oltiin viemässä. Niinkin pieni petroskoilainen toisinajattelija, kuin Juri Dmitrijev jäi eurooppalaisilta kaasulobbareilta pelastamatta; olisivat kiristäneet vapauden edes hänelle vaikka yhdellä putkenjatkeella Nordstream kakkosta hehkutellessaan.

Mutta lipposetpa ja aholaiset ovat kuunnelleet vain "sisäisiä ääniä" joista lähti samanmoinen kilinä kuin entisikaisista pajatsoista kun eturessuun kolikko paukahti. 

Mutta se eturessupa oksensikin vain tupla-annokset verta, hikeä ja kyyneleitä, mutta syyttömille. 

Eurooppalaisten lipposten ja ahojen pitäisi nyt tulla kontaten esiin kuin  herätysrukouksissa, anella itkien anteeksi typeryyksiään ja luovuttaa saamansa, täysin ylimääräiset kaasuputkipankkioptionsa Ukrainan lasten hyväksi. 

Omistä "häntäluureaktioistani" Putinin ym. kaltaistensa suhteen olen ihan selvällä suomella kirjoitellut ainakin vuonna 2009-10 toisessa blogissani:

https://kivaniemi07.blogspot.com/search?q=Putin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti