tiistai 5. huhtikuuta 2022

Sotapäiväkirja 42

5.4.022 tiistai

18.00 jälkeen illalla

"KYLÄLÄISET sanovat kokemustensa jälkeen vihaavan nyt vahvasti niin Venäjää kuin venäläisiäkin."

”Ennen Venäjän hyökkäystä ajattelin, että venäläiset ovat tavallisia ihmisiä, enkä uskonut millään sodan alkavan tai että pommittaisivat meitä. Nyt en tule koskaan antamaan heille anteeksi”, Jurtšenko sanoo.

”Uskon karmaan ja siihen, että ne venäläiset, jotka täällä olivat, tulevat olemaan kirottuja sukupolviksi eteenpäin. Anteeksi en anna niillekään venäläisille, jotka vain sokeana uskovat Putinin propagandaa.” 

Petteri Tuohisen raportista Ukrainan Borodjankasta HS 5.4.2022

Kenenkä puolesta MINÄ, mihinkään sotiin millään tavalla liittymätön sivullinen olen näin vihainen kuin nyt tunnen olevani: Venäläissotilaiden teurastamien ukrainalaisten siviilien puolesta vai itseni?

Tätä yksinkertaiselta näyttävää kysymystä olen pohtinut tänä päivänä koronaviuruksen kouriessa kehoa.

Olisiko vastattava, että niin itseni kuin heidänkin?

Voisinhan rojottaa reikä niskassa hengetönnä Butsan tai Vorodjankan kadulla vaaleankeltaiset halpiskengät jalassa itsekin.

Osaa mielikuvitukseni maalata itse itsestäni kuvan makaamassa tässä Kajaanin Sivukadullakin taloni edessä asvaltilla jos seuraava tuhoamissodan kohde valikoituukin Suomesta.


"Kunpa sentään voisi syntyä vasta vihollistensa kuoleman jälkeen." Jercy Lec


Hyvät, pahat ja rumat löytyvät jokaisesta kansasta. 

Pääpahat tietävät ainakin ne toiset pahat ja osaavat valikoida mieleisiään johtajia valloittamilleen alueille jos ja kun valloitussotiin ryhtyvät. 

Venäläinen nykypaha Putinrotta, jolle tarpeeksi kuvaavaa synonyymia ei sanavarastoista löydy, varmisti Kaukasuksen selkänojakseenkin rumanpuoleisen nuken Ramsan Kadyrovin. Ei liene tarkempaa tietoa, miten hän juuri sen katalan tyypin osasi vastarintaa tekevän kansan joukosta vainuta, mutta nappiin se valinta meni.

Kansojen johtajavalintoihin Putinrotta on puuttunut vallassolonsa ajan kaikkialla missä vain on otollista maaperää löytänyt kemiallisille lannoitteilleen.

Valkovenäjällä se onnistui tukahduttamaan mielenosoitukset ja pysyttämään vallassa mieluisensa nallekarkki-Lukasenkansa. 

Ukrainassakin olisi tällä haavaa Putinrotan turkinnuolijana edelleen Janykovyts tai joku kaltaisensa jos Maidanin vallankumous olisi toisin mennyt. 

Abhasiassakin hännänheiluttajapäämiehet tekevät kuten Moskovasta sanotaan.

Luhanskin tynkäiseen kansantasavaltaan on johtajan virkaan istutettu FSB:n sopivaksi kopeloima Ivanovits Pasetsnik.

JNE.

Entä Suomi? Löytyykö täältä Putinrotan ja FSB:n suosikki nukkehallitsijaksi kunhan (kuten Moskovassa suunniteltu on) Suomi kynnetään hävittäjin, pommein ja telaketjuin mustalle muralle?

Kyllä vain. 

Se eräs tesanttijuutas on jo vuosikausia hautunut propakandamausteisessa marinadissa ja olisi ollut valmiina pompahtamaan vallankahvaan pehmein, ihraisiksi syötetyin kätösin jos Ukrainan teurastushyökkäyssota olisi sujunut niin kuin Stalinin perillinen Putinrotta oli kaavaillut. 

Voi olla, että edelleen tuolla jossain pidetään tämä Hartwall-konserniinkin isänsä kautta kytköksissä oleva pönäkkä punakka ja hanakka ihmispötky valmiina ohjasnaruihin kytkettynä odottamassa, että jos Luhanskissa, Mariuopolissa ja muualla Asovanmeren rannikoilla tuleekin se Suuri Isänmaallinen Voitto ja sen jälkeen aseiden tuhovoimat voidaan huoletta kääntää Suomea kohti ennen kuin se valmiiksi pitkälleen köllähtänyt, äskettäin 100 vuotta täyttänyt vanhapiikaneito kerää hameenhelmansa ja kierähtää Naton ovesta sisään.

Epämääräisyydendosentti Johan Bäckman, eikö peli menekin jännittäväksi? Kerropa, millaista oli Putinrotan kamarissa kun viimeksi kävit tulevaisuusneuvotteluja Suomen pään ylitse? Toimiko itse varapäällikkö Dmitri Medvedev kynättömänä ja munattomana sihteerinä vai pelkästään samovaarin allako hiillosta piti? 

Jos Luhanskin alueen täydellinen valloitus ei Venäläisiltä onnistukaan eivätkä ne pääse ajoissa avaamaan uutta teurastusrintamaa pitkin Suomen selustaa ja Suomi ehtii saranoida itsensä Natoon, niin mitäs sitten Johan? 

Sinut saatetaan vaikka ampua niiden hännysteltäviesi toimesta. Tulisitko olemaan turvassa edes entisessä kotimaassasikaan? Entinenhän se sulle on jo pitkään ollut kun olet vierasta herraa kovasti notkein seljin palvellut.

Mutta joka tapauksessa sinulla ei ole enää kivaa sen enempää siellä kuin tiälläkään kun kaikki "hienot" suunnitelmat menevät uusiksi. 

Olisiko sinun siis parasta jo nyt hypätä vaikka siitä ohitsesi  kolistelevan MT-LB:n telaketjujen litisteltäväksi kuin jäädä hylkiöksi epätasavaltatynkään Luhanskiin?

Menithän sinä sinne (Donetskiin?) sen jälkeen kun kävit kuuntelemassa käräjillä näitä pienempimuotoisten maalittamistuomioidesi tuloksia? Vai jäitkö odottelemaan Pohjanhoviin sitä, että Suomi katkeaa viimeinkin uumaltaan kahtia ja taitetaan Venäjän lahviin?

Sieltä vanhalta, saksalaisten kertaalleen tuhoamalta, kaupungista Ounasvaaran suuntaan vievältä tie/rautatiesillalta on muuten moni hypännyt keväisten jäätelien aikoihin Kemijoen vietäväksi, minäkin olin nuoruudessani todistamassa yhtä tapausta. Suosittelen sitä uintiretkeä sinullekin.

Mutta ennen kastautumistasi, tilitä meille suomalaisille elämäkertasi ja miten sinä kaiken tuon huteralle pohjalle rakennellun tulevaisuutesi itsellesi olet järjestellyt. Tai pikemminkin miten se sinulle järjesteltiin. 

Aloita vaikka siitä, millainen oli ihan ensimmäinen FSB:n kykyjen etsijä ja tapansa toimia joka sinua yliopiston kuppilassa tai jonkin kapakin pystybaarissa lähestyi? Oliko ensimmäinen houkutuslintu miten hunajainen?

Suunnitelmien sekin osio olisi trillerisi pääkohtia jossa kertoisit, että niistäkö kaltaisistasi paksuista, punaniskaisista vaikkakin hieman älynlahjoiltaan vähäisimmistä oodinin sotureista ja itsenäisyyspäiviemme natsilippumarssijoistako olisi Bäckman-kaartisi koostunut malliin Kadyrovilaiset?

Kirjoitapa siis kirja kehityskulustasi Venäjädesantiksi (vai oliko se dosentiksi?) Suomeen  niin olemme hieman valistuneimpia siitä, kuinka sellainen, kauaskantoisiin lopputulemiin tähtäävä nukkehallitsijoiden rekrytointi velivenäläisillä toimii.

Спасибо!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti