lauantai 20. elokuuta 2022

"Itseni uneen onanoin..." (Juicea)

20.8.2022 lauantai

04.36

+17, pilivessä ja hyvin hämärää muutenkin. Pottupellon laidalla auringonkukkarivistö on jo kääntänyt lautasnuppunsa nousevan auringon suuntaan: Fototropismi toimii; auksiinihormonit jylläävät.

Itselläni unessa jylläsivät toisenlaiset hormonit: Olin Pohjoismäen alkuperäisessä savusaunassa viimeisenä kävijänä. Vetelin kipeästi seisovan vehkeeni esinahkaa edestakaisin lauteilla hämmästellen, kuinka se voi tuntuakin niin saakelin hyvältä. Äkkiä se alkoi oksentaa vaaleaa lientä mustalle laudelankulle enkä tiennyt, mitä tehdä. 

Heräsin Unimäen takahuoneen sängyssä kovana pakrottava, oksentelematon kalu kourassa. Kusetti vallan hitosti.

Uniorgasmitkin kyllä kelpaavat, mutta loppuun saakka ne eivät aikuisiällä ole juuri johtaneet.

Viidakon vanha sanonta "varastoon ei voi naija" ei taida ihan pitää kutiaan sellaisella, joka unia vanhoista laukeamisistaan näkee. Jossain aivojen mittaamattomissa varastoissa tuo minunkin savusaunaorgasmini on ollut kymmeniä vuosia naftaliinissa ja nyt jostain syystä pukkautui muisteltavaksi kuin se eilen tapahtunut olisi. Nenässä tuoksuu vieläkin savusaunalta.

Siksiköhän savusaunassa naiminen on joskus myöhemminkin tuntunut erityisen hyvältä? Niin kuin Kittilän Hormakummussa asuessani jossa s.sauna pihanperällä oli ja jota tuli usein lämmitettyäkin vaikka se niin ylen työlästä kaiken muun, rankkojen rakennusprojektien päälle olikin.

TM sai alkunsa samaisen saunan lauteilla kertalaakista kun kumpikaan höyryisessä kiimassa olija ei jaksanut tupaan kondomeja hakemaan. Pitäisi tytölle varmaan joskus kertoa. Äitinsä tuskin on asiaa muistellut.

Viime öinen uneni oli siis muistuma 12 vuotiaasta minusta savusaunanlauteilla runkkaamassa ensimmäistä siemensyöksyäni joka hämmästytti valtavasti vaikka olin lukenut asiasta niin monesta Jallu- ja Kallelehdestäkin joita Villelän Veikolla oli matrassinmutaleen alla aina uusin painos. 

Runkkaus-synonyymia masturboimiselle, kuten masturboimis-sanaakaan ei nuoruuteni aikaan käytetty. 

Taisi olla vain itsetyydytys. Pappien ynnä muiden vanharaamatullisten siveysvartijoiden suista kuultuna se oli edelleen itsesaastutusta vaikka 1960-luvun vapauden airueet tekivätkin jo tuloaan peräkyliinkin ja saastutus-termi koki rajun inflaation. Semmoisia puhuville naurettiin päin lipereitä. 

Savolaisten kyseessä ollen d-kirjain on ollut, ja on yhä pannassa, joten itsetyyvytys tai -tyytytys on tarkin ilmaus. Taisi joku puhua kätteenjuputtamisestakin ja nyrkkiinnykäisykin on tuttu termi.

Ja satatuhatta muuta eufenismia asiasta, josta muuten aikanaan vaiettiin.

Mitähän nimitystä naisten samasta hommasta käytettiin? Suurin osa miehistä varmaankin luuli, ettei naiset runkkaa eikä siitä silloin puhuttu edes kiertoilmaisuin.

Minulle kyllä sattui jo nuorena Halssin lavalta sellainen tyttö joka käestä pitäen opasti miten klitorista käsitellään.

Muuten sillä suhteella ei ollut tunteisiin vetoavaa jatkuvuutta.

Lapsuuteni koulujärjestelmässä sukupuoliasiat käytiin ylemmillä luokilla vain hipaisten lävitse kansalaistaitotuntien siinä osiossa, jota nimitettiin sukupuolivalistuksenoppitunniksi, jolla pituutta ei ollut kuin korskeileva nimitys.

Nekin opinnot menivät penkin alle heti alkuunsa opettajan taitamattomuuden takia. 

Kun oltiin siirtymässä sukupuoliasioista takaisin ihmiselimistön muihin toimintoihin, opettaja kysyi luokalta,  mikä kohta ihmisessä on kaikkein herkin? Minä innokkaana vastaamaan koska oli juuri käyty sukupuoliasioitakin lävitse: "Sukupuolielimet". Ja opettaja siihen: "Niin varmaan sinulla!". Koko luokka remahti hohottamaan, enkä sen jälkeen paljon niillä tunneilla viittaillut. Ja olikaanko niitä sen koommin.

Opettaja perusteli pään "herkkyyttä" sanomalla, että päästä se matokin kuolee kun siihen iskee.

Välitunnilla jouduin sitten puolustautumaan: "Kyllä minua sattuu enämpi jos munille potkaistaan kuin piähän". 

Taisi joku Ville tai Kalle siihenkin irvaista, että kokkeillaanko!

Toisen muistettavan siemensyöksyni sainkin (luultavasti kyllä runkkailin tässäkin välissä tiheään) sitten hieman myöhemmin samana syksynä hautausmaan suurten kuusien juurilla erään pikkuisen vanhemman tytön kanssa tuhratessamme. Se meni kylläkin sananmukaisesti reisille, kuten varmaan yleistä eka kerroilla lienee.

Yö oli silloin muistettavan tuulinen, lämmin ja siksi varmaan myöhemmät rakastelukerrat teltoissa tai luonnossa tuulisina päivinä ja öinä ovat olleet varsin mieluisia.

Minä alan olla nyt siinä isässä, jossa pitkin elämänmatkaa useampi uhoaa että kokemuksiaan on sitten mukava keinutuolissa vanhana muistella.

Hävetäkään ei enää tarvitse kun tietää, että kaikki, mitä on tapahtunut, on tapahtunut miljardeille ihmislajin edustajille ennen minua ja tulee tapahtumaan eri versioin jatkossakin niin kauan, kuin laji elinvoimaisena säilyy.

Enkä nyt tarkoita pelkästään tätä muuhun elämäntoimintaan nähden kovin kapeaa tapahtumasektoria sukupuoliasioissa vaikka se vankka perusta onkin kaikelle, myös makeimmille ja ikävimmille muistoille. 

Tänä päivänä se puoli ei olekaan niin suoraviivaista kuin se vielä muutama vuosikymmen sitten pelkästään heteroiseksi luullussa/pakotetussa maailmassa oli. 

Homous ja lesbous nyt jotenkin tiedettiin, mutta ei niistäkään myönteisessä sävyssä saanut/voinut puhua.

Kauhistus lienee monelle jeesuksiin ja ristuksiin uskoville, vanhemman sukupolven edustajille nämä muunsukupuolisuuksistakin kertovat uudet tuulet, jotka tietoutta kaikista lajimme merkillisyyksistä koettavat jakaa ohi raamattujen valhekertomusten.

08.23

Zaporizzan ydinvoimala"onnettomuus" on peruutettu kun Venäjä on (muka) hyväksynyt kansainvälisen tutkijaryhmän pääsyn alueelle.

Turkin Erdoganin röyhkeyttä saapi melkein kohta ihailla. Hän kun veljeilee niin Venäläisten teurastajien kuin niiden uhrien kanssa.

Meiltä Helsingin pormestari Juhana Vartianen keksi lähtä käymään Ukrainassa kun alkoi persuksia polttaa Helsingin kaupungin työntekijöiden palkkasaatavien myöhästymiset. Toivoo tietenkin, että tämän matkan aikana unehtavat hänen johtamisasenteensa.

Minusta se mies on näyttäytynyt konkreettisesti sovinistisialta siitä lähtien, kun töräytti julkisuudessa kotiäitien vain haluavan makoilla kotisohvillaan kun eivät lähde jo synnytyslaitokselta suoraan yhteiskunnan lypsyjakkaralle lypsettäväksi vaan vaativat aina vain lisää äitiyslomia ja muita etuisuuksia.

Tänään lähden käymään Knissa. Vien halkokuorman ja on pari muuta asiaa jotka täytyy hoidella. Anelmallekin sienet ja mustikset.

Vinha jiäpi itekseen mökinvahdiksi. S:n poppoo käy ruokkimassa sillä tulen vasta huomenna. Mikäpä sen on täällä ollessa, vapaana kahleista, ilman pantaa ja housuja. Ei karkaa pihasta yhtään mihinkään, ei enää juokse edes tielle jos siinä joku autokin sattuu ohitse pörähtämään.

Tänään alkaisi sorsastus. En kyllä ymmärrä, miten sitä siihenkin on joskus ollut niin kiihkoisasti suhtautunut, että väkisellä piti vapaapäivä pitää? 

Nyt en haluaisi edes syödä sorsanlihaa vaikka joku sellaisesta paistin murjaisisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti