tiistai 13. syyskuuta 2022

Vinyylit soimaan


12.9.2022 muanantae

03.45

+7° pilivessä

Unia näin, mutta mitäpä nuista jatustelemaan. Piähän koskoo.

21.01

Aamupvn ajeluilla tarvikkeita työmualle ja purkujätteiden lajittelu jätekeskukseen. 25€/peräkärrykuorma.

Piti käydä tällen päivällen myös Pitkän Unelman luona, mutta hänelle ei käynytkään. Siellon vain valaisimen kiinnitys johon tein osan ja ne taulut oh-seinälle.

Aloitin siivouksen jälkeen lattioiden vinyylittämisen. 

Kun tulin Um 17.30 lämmitin saunan ja pesin työvaatepyykkiä. Uunia piti lämmittää.

Muuta en, piruvie! jaksa edes ajatella. Otan ohrapuuron uunista pois ja alan muate.

13.9.2022 tiistai

+9°

04.09

Moskovan Zaatanalle kätyreineen on käymässä toisin kuin hallusinoivat suunnitellessaan Suurta Isänmaallista Teurastussotaansa.

Pienemmät zaatanat Lavrov, Medvedev ja muutama muu "erikoisoperaation" kärkinimistä lienevät pakanneet jo vaellusreppunsa sillä mierontielle lähtö on edessä.

Lavrov Zaatanalle ovat kylläkin YK:n kokoukseen viisumin myöntäneet mikä kaikessa hirveintä lienee. Suurvaltapolitiikkaa tehdään suurilla aivoilla, mutta mädän syömillä sydämillä.

Minnekä Moskovan zaatanat maapallolla voivat paeta? 

Natseista ne, joille ei pakenemisreittiä järjestynyt, otettiin kiinni ja hirtettiin ja monet tuhannet puraisivat myrkkyampullin. Suurimmat Saksan hyökkäilysotiin osallistuneet sotarikolliset olivat pedanneet tappion varalta elämänsä jatkolle paikat Argentiinasta ja monesta muusta sellaisesta maasta, joille on ollut yks hailee, millaisia roistoja se kansalaisikseen saa kunhan vain voiteluvarallisuutta niiltä löytyy.

Mutta millaiset ja mitkä valtiot tänä päivänä sotarikollisia vastaan ottavat? 

Mitä mikään valtio ikälopulla moskovalaisella diktaattorihylkiöllä tekee, jonka kaikki tunnistaisivat vaikka pimeässä ja jonka perässä salamurhaajia olisi alati komppanioiden verran?

Eikä kätyreiden osalta tilanne olisi yhtään helpompi; piilopaikkaa niille ei ole enää edes Kuun pimeällä puolella.

Heidän olisi siis parasta ampua kuulat kalloihinsa. Moskovan Zaatanalla se "viimeinen kuula" tosin tarkoittaa vaihtoehtoa joukkoitsemurhalle ydinaseella.

Pohjois Korea on ehkä ainoa leiritymispaikka Venäjän eriasteisen rikollisesti toimineille teurastajille. Sieltä heille löytyy ydinpommien kuorilla varustettu leikkipuistokin. Muutapa mielenkiintoista ei löytynekään. Kunnon vanhanaikainen nälkä saattaa kyllä suolenmutkissa kopistella.

20.33

Kaksi diktaattoria tapaavat tänään toisensa Uzbekistanissa. Pyytääköhän toinen turvapaikkaa Kiinasta jo valmiiksi kun teurastuskoneisto romahtaa alta?


Iisalamessa vinyylejä olohuoneen neliöiden verra lattiaan. Poloviinhan se käy vaikka kuinka pehmustaisi.

Piti siellä muutakin värkkäillä: karmeja poistaa ja tasoitteitakin levittää.

On sitä uupunut kun illalla Unimäkeen ajelee. N. 50 km:n kohdalla alkaa nukuttaa niin, että pittää piätä puistella jaksaakseen loput 24 km. 

Nyt olen saunonut, peti kutsuu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti