keskiviikko 21. syyskuuta 2022

Moskovan Zaatanan YH-päivä


 21.9.2022 keskiviikko

05.33

Perhana, livahti unten mailla liian pitkään. Täytyy ottaa puurotermos mukaan ja syödä Iisalamessa vasta, jotta ehtii hautua.

Lämmin ilima vaikka kylymänpuolelta on puhaltelevinaan, +10°.

Olisi "minun ilmani": Tuulee, pimeää, pilvistä, sateetonta, mutta on lähdettävä pölyisiin sisähommiin kerroskolhoosin koloa paikkailemaan.

Eilenillalla kerkesin yhden sivunpuolikkaan lukea Siiralaa, mutta senkin merkinnän loppupuolen "ennusteesta" tiedämme kyllä, kuinkas sitten kävikään: "14.8.1914 Kaikki saksalaisten sotatavoissa on tarkasti tieteellisellä pohjalla. Se siis luultenkin voittaa. Sillä on 1 milj. miestä + Itävallan 400 000. Kulkuneuvot niin mainiot, että 4 vuorokaudessa se kykenee paiskaamaan armeijansa Venäjän rajoilta Ranskaa vastaan ja päinvastoin."

Sama meneillään olevan Venäjän Isänmaallisen Teurastussodan suheen; ennustukset voivat mennä, ja menevätkin, kaikki arotuulien mukana huithittoon.

Ennustajia riittää. Niitä on globaalissa mittaluokassa  miljardi, vhintään. Suomessakin äänessä ja näppäimistöjen äärellä vuorokaudessa tuhansia.

Ensimmäisen maailmansodan aattona ja aikana Suomessa ehkä kymmenen. Em. Siirala, Juhani Aho ja Santeri Alkio vaikkapa kärjessä ja jokaisen ennustukset, jopa sodankulu  kuvaukset ovat olleet kuin kumikengässä hionneiden varpaidenvälien kaiveluja, kuin haihtuva haju sormissa.

18.34

Päivällä soitti Jokipii niminen lakimies. Oli oikeaa asiaa ja liittyy kehitteillä oleviin juttuihini mutta nimi kalskahti tutulta muutenkin kunnes algorimit tormistautuivat riviin pääkopassani ja karjaisivat asento, sukunimen pitääkin olla tuttu! Ja olihan se: Mauno Jokipii kimposi muistinikiville ja kertoi, ettei sitä ole kauaakaan kun hänen todellisuuksia poisjättäviä selvityksiään suomalaisista SS-miehistä viimeksi tavasit.

Jokipii nimisiä on Suomessa vain 279 kpl, että samaan sukuun sukuun kuuluu väistämättä. Vaan eipä sille asioiteni hoitamisessa liene väliä. Ei kyllä ollut puhelimessa niin lupsakan tuntuinen kuin sairastumisensa takia homman kalenteristaan yliviivannut Ville samassa asiassa.

Alkavat hommat olla tehtyinä Iisalamen Pöllösenlahdella. Jos perjantaiksi ajattelen loppusiivouksen, niin en pahasti erehtyne.

15 työpäivää joista yhden tunnit Karjalankadun Pitkälle Unelmalle. Ihan mukava keikka pitkästä aikaa.

Mutta nyt menin asioiden edelle, koskaan ei tiedä, mitä vielä voi lisähommaa tulla vaikka loppusuoralla olisikin.

22.03

Nyt niitä ennustajia ja sota-aisantuntijoita vasta medioissa piisaakin kun Moskovan Zaatana ilmoitti "tuliruusulla" maustetussa, hourupäisen puheessaan osittaisesta liikekannallepanosta Venäjällä!

Venäjällä tuli siis YH:t muualla YK:t.

Sattui tuo YK:n yleiskokouskin samaan aikaan niin ainakin sopuleilla hommia piisaa koska kaikki ottavat nyt kantaa Moskovan Zaatanan pöljiin, mutta juuri siksi äärimmäisen vaarallisiin aikomuksiin. Ollaan kuin Hitlerin viimeisen majapaikan, Berliinibunkkerin toistoa livenä seurattaisiin.

Jos edellisen maailmansodan toiseksi pahimmalla (Stalin oli se pahin jo uhriluvuilla mitattuna) Viiksiniekalla olisi ollut samanlaiseen täystuhoon yltävään katkaisijaan peukaloiden yhteydet, niin se Täysperkele olisi painanut sitä.

Tästäpä nyt nukkumaan sitten ties minkä hirvittävyyden aattona.

Näre, jonka tapasin suonlaidalla, ei aina ole tiennyt kasvunsa suuntia, mutta lopulta tie tähtiä kohden on sillekin löytynyt. Minusta hyvännäköinen vänttyrä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti