maanantai 5. syyskuuta 2022

Keskiyön cowboy

 

5.9.2022 maanantai

04.35

Unessa kuuntelin Bamberosin rallatusta Kettusesta keskiyön cowboyna ja samalla kirjoitin vastausta äskettäin saamaani sähköpostiin. Ilmaisin vastaanottajalle huoleni Vartialansuoralle rakennettavasta moottoritiestä kun siinä sitten lapset ja irtipäässeet lehmät jäävät lujaa painaltavien autojen alle. Ja varmaankin ne tyrkkivät tienvieren vanhan mustalaismökinkin siitä suoran alusta nurin...

Nyt sitten korvamatona Kettunen, Kettunen keskiyön cowboy, etsii vain rakkauttaan...

Se oli kyllä ihan kelpo ralli aikoinaan. Kai se yotubesta löytyisi.

Edelliseen postaukseen kirjoitin parista uniini tunkeutuneesta yhteiskunnan pöljäpäästä ja nyt niistä toisesta saa lukea arvion Hesarin sivuilta: "Kuka pelasti Harry Harkimon? Yhdysvallat halusi hänet pakotelistalle. Sitten joku Suomesta puuttui peliin" (HS 4.9.2022)

Miksi Harkimon kaltaisten tyyppien punomiin verkkoihin ihmisiä ui kuin roskakaloja kalliisiin monofiiliverkkoihin?

 Toistan jo toistamaani: Miksi pärstäkerroin ja silmien kavala välke näiden kohdalla ei äänestäjiin nähden toimi lainkaan?

06.34 

Hesarissa monta hyvää artikkelia, mutta en kerkiä niitä kaikkia lukemaan kun on lähdettävä ajelemaan Iisalmeen. Remppakohteen avain on haettavissa Sankarniemeltä klo 08. 

Viileää on, mutta "luvatut" pakkaset eivät maisemaa ole laskeutuneet huurtamaan.

19.41

Olipahan raskas päivä. Kun tulin puoli kuusi, ruokin koiran ja lämmitin ruuan myös itselleni, söin ja aloin pätkälleen sohvalle. Äsken havahduin hereille. Kävin laittamassa saunalle popat ja toin raikasta vettä 2 sankollista tupaan.

On vähän pöpi olo tuosta urvahtamisesta johtuen. Unessakin jyystin rosoista listanjuuren pattia "nakuttimella".

Tuli viesti, että jos kävisin Karjalankadulla erään romanirouvan luona tekemässä listaa kylppärikalusteista jotka ovat tulleet tiensä päähän.  Lavuaari ja pesuallas ainakin ovat hajalla, luultavasti pyttykin kun kuulema valuttaa vettä lattialle. Päivän homma, ainakin.

21.29

Saunonut ja nyt väsy.

Luin Jussi Sippolan reportaasin Ruotsin demarien kampanjabussimatkasta Norrtäljestä Botkyrkaan. Magdalena Andersson on mukana ja tietenkin päähaastateltavana asemastaan johtuen.

Millaisethan henkiset kyvyt kantavat kovaan politiikan ytimeen joutuvia jaksamaan varsinkin, jos joillakin on aitoa yhteisten asioiden hoitamisen aatetta mukana eikä vain henkilökohtaisia valtapyrkimyksiä?

 Sukupuolella ei kai nykyään ole enää merkitystä, mutta kovasti vastustajat yrittävät nekin kortit katsoa, että jos heikko kohta löytyisi.

Jos on kova luonne, niin ei se ulkoisia varustuksia katso pärjääjältä.

Naiset ovat keulilla nyt useassa maassa, mutta eivät heidän runsaatkaan puskurinsa auta jos myrkkytuulet alkavat levitä. 

Boris Johnssonilla oli jenkkakahvoista lähtien puskurikudosta ympäri kehoa psyyken ihrasta puhumattakaan vaikka millaisten tuulien pyöriteltäviksi, vaan niinpä vain omat mokailut ja vastustajien sinnikäs maan kaivaminen jalkojen alta lopulta kaatoi tuon inhottaviakin piirteitä omaavan körmyn. 

Ei se tyyppi silti näytä olevan moinaankaan. Ei hävetä, ei punastuta; "Hastalavista baby", se vain kuittasi kaikki megaluokan mokailunsa joista kamalin ja typerin oli Brexit.

Angela Merkell ponnisteli pestinsä loppuun saakka, mutta jälkilöylyjä näyttää piisaavan kun pelasi Venäjäkortit kuitenkin kyseenalaiseen tulokseen. Vaan kun samassa veneessä keikkuivat miespoliitikotkin niin sille harmille jakajia riittää.

 Joskus tästäkin poliittisten myllerrysten ajanjaksosta historiaa kirjoitetaan (jos maailma pystyssä pysyy) ja silloin vasta voidaan selvemmin nähdä, miten merkillisiä kuvioita aikaamme liittyy.

Voisihan tämän kaiken pandemioineen, sotineen, energiakriiseineen ja muine mykällyksineen kuitata Boriksen lailla joko Kyborg-Arnoldin töksäytyksellä tai ihan omalla kysymyksellä, mitä muuta Homo sapiens-lajilta olettaisi odotettavankaan? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti