sunnuntai 28. tammikuuta 2024

Kompostoitavaksi valmiina

23.1.2024 tiistai

Viiden litran kattilallisen tein kasviskanakeittoa.

P on paremmin mielin nyt, kun selvitteli koululla asioitaan opettajien kanssa ja sai heiltä rohkaisua jatkaa lukion muutamat aineet loppuun. Oikeni vissiin nukkumisaikataulukin paremmaksi.

Jollekin kääntyi ripsi luomen alusta ärsyttämään kun lukaisi edellisen postaukseni otsikon. Sanoin hälle, jotta lukaiseepipa myös sen jäljessä rönsyilevän tekstikimaran, niin ehkä sille selitys löytyy.

Ei se mikään älyllinen sipaisu olekaan, mutta noinhan niitä klikkejä laaditaan. 

Yksiviisarinen Tuomiopäivänkello on pysynyt jonkin aikaa 90 sekunnin päässä keskiyöstä. Hujahtaakohan se sitten kerralla tuon toistatuntisen lopulliseen pykälään jos jossain päin ydinlataus sysätään matkaan?

Pelkästään ilmastokatastrofin käyrää jos se seuraa, liike on hidasta, mutta tulos kiduttavien odotusten vuosien jälkeen sama.

Eräs tyranni, jolle kellosepän valtuuksien hankkimiset ovat ykshailee, saattaa jouduttaa sekuntiviisarin liikettä tahallaan ja sitten kaikki tapahtuu kivuttomammin.

Kompostiastia hangen sisälle säilöttynä toimii ylitsehyvin. Lienevät alimmaiset töhkät tuhkana jo. Jätesangollinen tiukkaa tavaraa muuttuu viikossa olomuotoon josta ei enää banaaninkuori kahvinporoista erotu.

24.1.2024 keskiviikko

Eilen satoi paksusti lunta ja leutoni. Pihan kolaaminen kävi työstä ja vasta tänään sain loputkin kinokset siirreltyä.

Vasen olkavarsi on saatanan kipeä.

Nyt kuulen jälleen yhtä kehnosti kuin ennenkin, eli siis kuulen jotain vasemmallakin korvalla. Sen betonoituneen korvavaikun liuotushoito laukaisi äänille kanavan. Tulehdusta on jäljellä joten jatkan antibioottihoitoa muutaman päivän vielä.

P sai soiton työpaikasta. Jospa liikettä niveliin siitä aiheutuu. Mutta ei nuolaista ennen kuin tipahtaa kun tuntui kovin kummalliselta ne järjestelyt. Eikähän siinä voikaan ennen koulun kokonaan loppumista tehdä kuin satunnaiskeikkoja. Sitten voikin ajella vaikka vyötäsoleta ensi tammikuun armeijaan lähtöön saakka.

Vituttaa sen yhden presidenttiehdokasnuljakkeen kiriminen kolmanneksi. Tiktok-kansanvallanvääristymä uhkaa tätäkin maapallon pintaan piirrettyä rukkasenkuvaa ja sen aitausten sisällä majailevaa kansaa.

Saksassa, kansallissosialismin syntysijoilla ovat heränneet vastustamaan natseja, mutta meillä nuolevat näiden omien sinimustaruskeita perseitä oikein urakalla kun eivät ymmärrä historiasta yhtään mitään.

Kannattajiensa nuolemisen aloitti kylläkin JH-a scriptassaan, mutta eiväthän ne nuoltavat sitä tajua kun totaliatarismin syntymekanismit eivät ymmärrykseen saakka kiipeile.

25.1.2024 torstai

Onpa ollut mielelle tahmainen päivä.

Kanakeitto loppui jo eilen. Tein nauhamakaronipastaa ja siihen jauhelihakastikkeen. Luulin sitä jäävän huomisellekin, mutta mitä vielä. Paistoinpa sitten kuhaa uunissa ja haudutin ohrapuuroa ison padallisen.

Ukrainalaiset (?) ohjukset pudottivat Belgodrodissa venäläisen hävittäjän kirkonkylän takaiselle pottupellolle. Nyt sitten Moskovan se yksi lonttoposkizaatana "kutsui" YK:n hätäkokouksen koolle  ja väittävät koneessa olleen ukrainalaisia sotavankeja peräti 65 päätä.

Ukraina voisi kutsua samoilla kriteereillä hätäkokouksen jokaiselle päivälle kun venäläisterroristit riehuvat sen ilmatilassa ja maankamaralla särkien infraa ja elävää elämää tauotta.

Miksi vitussa kukaan ei ammu sitä lonttoposkiulkoministeriä kun se kokoukseen tallustelee! 

Miksi niiden mätäaivojen lentokoneet pysyvät ilmassa eikä edes vahingossa ne ohjusten kohdalle lennä! 

Eikö kukaan tekninen nero osaa rakentaa niin pientä pörriäsidroonia joka pääsisi Moskovan Zaatanan ympärilleen kyhäämästä "turvaverkosta" niiden täyspaskojen korvanjuureen räjäyttämään maailman tuhoa haluavia, sairaita aivoja kuorruttavan luukopan sirpaleiksi!

Tyranneja kohtaan tuntemani murhanhimo kasvaa kun näiden joukkomurhaajien teot ovat alati silmäiltävänä.

26.1.2024 perjantai

Piänsäryssä.

26.1.2024 lauantai

Piänsäryssä.

27.1.2024 sunnuntai

Vaalipäivä. Saas nähdä, kuka Mäntyniemen herraksi nousee. Rouvaa sinne ei valita sillä naisehdokkaat ovat jo marginaalissa. Li Andersson olisi ollut kertalojauksella piristys herrakansan harmauteen, mutta kun edustaa ns. väärää poliittista sektoria, niin tulos on ennalta määrätty. Ennakkoääniä laskettaessa meni kuitenkin ohitse demarien Urpilaisesta. 

Essayah olisi voinut säästää ilmakehää kun ei olsi asettunut ehdolle lainkaan. Niin kuin tyystin joutava sirkustelija Harkimokin.

Sanovat kyllä, että demokratiaan kuuluu turhuuskatalogienkin esittelyt, mutta kalliiksi se tulee.

Aamun Hesarista luin selkeän katsauksen Gazan kaistaleen historiaan ja miksi hirvittävyyksiin yltynyt tilanne siellä maksimiinsa viime aikoina yltyi, ja että toivoa ei paremmasta siellä eläjille ole näköpiirissä. Helpommalla pääsisisivät kun kaikki gazalaiset tekisivät itsemurhan vaikka Israelin pommeilta säästyisivätkin.

"Hiekkaerämään hurmaava joukkoitsemurha", siinäpä katastrofielokuvalle uudet ainekset.

Iltasella myöhällä

Ajelin aamupvllä takan lämmitettyäni Um. Kävelin vävyn ajelemilla m.kelkan urilla metsälenkin ja lampsin myös aurattua metsäautotietä katselemassa koneiden tekemät uudet raiskiot mökin alapuolella. Olivat ne sieltä suon päältä isojakin tukkipuita löytäneet. Sellaisia, jotka ovat minut ihan pienestä saakka nähneet mustikkavarvikoissa kirmaamassa. Mutta ei niitä enää paljoa ole ollut.

Pala palalta on elämäni aikana metsien rajoittamaton holokausti edennyt ja väkivaltainen luonnon "väestönvaihto" tapahtunut.

Hain tyttärenporukalta kuhaa, siikaa, mateita ja haukea ainakin 5 kiloa. Osa menee mummolaan, loput omaan pakastimeen ja ajallaan ruokapöytään erilaisina kalavalmisteina.

Äänesti Suomen vaalikarja nytten siis niin, että pressaehdokkaat Alexander Stubb ja Pekka Haavisto kirivät toiselle kierrokselle ja se yksi kalpeanaama ei edes reenjalaksilla enää kekkuloitse. Tosin vakavalta tilanne vielä ennakkoääniä laskettaessa näytti.

Nyt pitäisi jonkun tosiaktivistin laittaa pystyyn kuusi vuotta kestävä kampanja äärioikeiston nousua ja erityisesti niiden suomalais"mestarin" ehdokkaaksi estämiseksi seuraavissa pressanvaaleissa. Toistan itseäni: Hannah Arendtin Totaliatarismin synty-teos olisi hyvä opas äärioikeiston nousun estokamapanjassa. Tosin pitkällä siinä hommassa Euroopassa jälleen jo ollaan.

Itse olen aloittanut tehottoman halla-aholaisuuden vastustamisen jo blogieni synnyinhistorian alkulehdillä. Siitä todiste löytyy esimerkiksi täältä: 

https://kivaniemi07.blogspot.com/2008/11/kokoavat-joukkojaan.html

Kansa tykkää ulkoisesti valjuista ja harmaista presidenteistä, mutta muuten asiallinen Olli Rehn oli liian harmaa. Oikeasti väriläikkä Anderson Li kiri Jutan ohitse, mutta ei 5% riitä mihinkään näissä kisoissa.

Helsinkikeskeisyys näkyy kaikessa vaalitohinassa vaikka kehuvathan nuo kentälläkiertämiskokemuksillaan. Kärkiehdokkaat ovat kaikki eteläsuomalaisia. 

Muistaisi sitten valittu välillä tarkastella karttaa kuinka pitkä maa Suomi on ja väestöbarometristä sijoitella sen sadattuhannet pääkaupungin ulkopuolella asuvat alamaisensa erilaisiin olohuoneisiinsa ja keittiöihinsä omakotitalojen ja paskahuussien takapihoja unehtamatta.

Ylen johtaja sanoi haastattelussa, että annetaan vaalivalvojaisissa kuuntelijoille ja katselijoille mahdollisuus osallistua vaaliohjelman tekoon. Kun sitten huvikseni kirjauduin chattiin niin heti kävi selväksi sen tarpeettomuus. Kuka sitä tekstinpätkäntulvaa kerkiää/viitsii seurata? Muutaman se juontaja Pia sieltä lukaisi, mutta kyllä nekin kaikilta ohitse meni.

Nyt sitten kaikilta kanavilta saapi seurata huomennakin tuhannen asiantuntijan analyyseja vaaleista. Ärsyttää se toisto, vaan kaipa sekin demokratian vallassaolon varmistamiseksi lienee kestettävä. Ja saahan nuo laitteet vaiti kun napista painaa ja lompsauttaa läppärinkin kannen kiinni.

Juotiin vaalikahvit lättyjen kera.

Piähän koskee.

Luin Omakannasta päänsärkydiagnoosin. Ei se asiaan tietenkään auta, että epäillyt syyt nyt näkyvät mustana valkoisella, mutta minkäs teet. Jos manimies olisin, kävisin vielä yksityispotilaana ja vaatisin niskan ja kallonpohjan TT-kuvauksn. Nyt on tähän tyytyminen ja kärvisteltävä loppuelämänsä ajan. Fysikaalisen hoidon en usko asiaan paljonkaan vaikuttavan. Eikä mulla ole niissäkään varaa yhtä kertaa enempää käydä ja sehän ei mitään ole.

Vuodesta 1992 on erilaiset yläkropan säryt olleet seuranani. Jos oikein olisi mennyt, niin liikennevakuutus kustantaisi edelleen nämä kaikki kolarin seuraukset, mutta jossain vaiheessa vakuutusyhtiö osasi keissistä kätensä pestä. Ja kun sitten rakennuksella sattui se olkapään särkyminen, niin olikin jo toinen  vakuutusyhtiö sotkemassa tilannetta enkä nytten pysty mistään mitään vaatimaan.

Mitähän oikeuksiensa suhteen olisi täytynyt osata tehdä? Olla skarppina ja kyetä palkkaamaan asianajaja avuksi!

Vituiksi mäni tämä elonhuokumiseni tiällä saatana.

Köyhyyteen synnyin ja köyhyydessä vaivoihini kuolen. Kompostiin joutaisi koko ukko.

No, palaan synkistä ajatuksistani tarkastelemaan oikeasti toivottomia elämiä planeetta Maassa. Gazassa ja Ukrainassa ja kymmenillä muilla sotaplantaaseilla kuolema on helpotus kun se tulee äkkiä eikä kitumaan jää. Pahinta on kuitenkin nähdä pienten lasten surusta ja kivuista itkuiset silmät ja kuulla äitien lohduton nyyhke muoviin kääritty lapsenruumis sylissään.

Minullahan koskee vain päähän ja sen syy on selvitetty. Eikä syy räjähtävä kuula ole, ei tulisesti leiskahtavan kranaatin sirpale eikä päälle sortuvan elementtitalon betoninen holvilaatta jonka alle määräämättömäksi ajaksi pikkuista vaille hengetönnä mahdollisia pelastajia odottamaan jäisin.

Enkä tässä pitele pommitukseissa kuolleita, muovikuorisia lapsia sylissäni.

Presidenttikin valittiin vapailla vaaleilla vapaassa kotimaassa. Ainakin vielä tämän kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti